Martijn

Mediator

Ik ben ben erkend MfN-registermediator en heb de door Mediators federatie Nederland (MfN) gecertificeerde opleiding tot mediator afgerond bij het Centrum voor Conflicthantering (CvC). Daarnaast ben ik bestuurslid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).

Master Coach

Ik werk sinds 2012 ook als Master Coach (www.becoaching.nl) Ik coach werknemers, werkgevers en (zelfstandig) ondernemers die voor een uitdaging staan in hun loopbaan, op persoonlijk of professioneel vlak. Bedrijven werken met me samen om meerdere mensen in hun organisatie  door me te laten coachen. Ik ben gecertificeerd door het Europees Instituut / De Baak, en aangesloten bij de brancheorganisaties Nobco en Stir 

Marktonderzoeker

Het begin van mijn carrière ben ik werkzaam geweest als marktonderzoeker, zowel bij onderzoeksbureaus als als freelance consultant binnen (inter)nationale organisaties en mediabedrijven.

Sparringpartner bij gevarieerde conflictkwesties

Mijn brede ervaring als mediator, coach en marktonderzoeker neem ik mee, waardoor ik me goed kan verplaatsen in de gevarieerde conflictkwesties waarmee partijen mijn kant op komen. Kijk voor meer achtergrond ook op mijn LinkedIn profiel.

 

MFN-register

 

De beroepsvereniging voor professionals in mediation